Win de laatste kaarten Brand Pioneers!

Win de laatste kaarten Brand Pioneers!

Delen op twitter Delen op facebook

Op dinsdag middag 9 april vindt Brand Pioneers plaats in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Brand Pioneers is een kennissessie voor merkeigenaren en marketeers die klaar willen zijn voor de volgende stap in branding. Speciaal voor de lezers van Brand-Management zijn er nog drie toegangskaarten beschikbaar voor dit exclusieve event. Sprekers van o.a. Samsung, Adobe, Saatchi & Saatchi en Panelteam zullen inspirerende verhalen en interessante cases presenteren. Check hier het volledige programma!

Het centrale thema voor deze editie is “the power of Brand Lovers”. Presteren merken die een emotionele en intieme band weten op te bouwen met hun klanten beter dan hun concurrenten? Hoe realiseren merken deze status en is dit voor ieder merk weggelegd? Deze en andere vragen zullen we gaan proberen te beantwoorden tijdens Brand Pioneers. Deelnemers worden verzekerd van een interessant programma en een uitstekende mogelijkheid tot netwerken.

Voor het event zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Een kleine intieme en exclusieve setting dus. Dit stimuleert interactie en zorgt voor kwalitatief interessante discussies. Het event is inmiddels uitverkocht! Maar jij kunt er als lezer van Brand-Management eventueel toch bij zijn! Schrijf je snel hier in en maak kans op de laatste drie kaarten. Je hoort dan binnen 5 dagen of je een van de gelukkigen bent.

Brand Pioneers wordt twee maal per jaar georganiseerd door online merk onderzoeksbureau Panelteam en is onderdeel van de “Pioneer Days”. Drie dagen vol kennis en inspiratie over merken, data en mobiel (9, 10 en 11 april). De Pioneer Days zijn een initiatief van Exelirent en een spin-off van het Marketing Pioneers jaarcongres. Toegang tot de Pioneer Days is gratis voor eindbeslissers uit het
bedrijfsleven en marketeers.

Brand Management

Dit is Brand Management


Een weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken! Samen met onze enthousiaste bloggers brengen wij "harde" informatie over marketingmodellen en zachte onderwerpen als ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten.

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes