Co-creatieproject Brand-Management.nl

Het project ”co-creeer met www.brand-management.nl een magazine” is in een volgende fase beland. Het is bijna gereed. Onze auteurs hebben relevante artikelen en columns geschreven en het magazine is vormgegeven op een manier die jullie hopelijk aanstaat. Vraag van BM: wat zijn jullie suggesties op dit resultaat? Missen we iets? Wat zou je eventueel nog toe willen voegen? En ook: wat zou je over hebben voor dit magazine als je het kunt kopen? Wellicht zijn er nog andere suggesties over partijen die hier in willen adverteren of mee willen helpen om het uit te geven. want wat zou het mooi zijn als het magazine – van merkliefhebbers voor merkliefhebbers – een vliegende start kan maken door jullie inzet of tips. Kijk hier naar de eerste draft van het tijdschrijft. We horen graag jullie reacties.

Brand Management

Dit is Brand Management


Een weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken! Samen met onze enthousiaste bloggers brengen wij "harde" informatie over marketingmodellen en zachte onderwerpen als ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes