Online Proefcollege Brand Management

Online Proefcollege Brand Management

Delen op twitter Delen op facebook

De consument verwacht meer dan ooit toegevoegde waarde van een bedrijf. Onderscheidend vermogen, relevantie, betekenis en transparantie is waar het om gaat. Kun je hier niet aan voldoen, wordt je overgeslagen. De klant is hard, kiest razendsnel en is steeds minder loyaal. Bedrijven hebben vandaag de dag meer dan ooit een goede merkstrategie nodig.

De leergang strategisch brand management verschaft u de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goede branding strategie op te zetten.Vragen die centraal staan, zijn:

  • Hoe kan ik een goed gefundeerde positionering of merkstrategie opzetten?
  • Hoe kan ik een betekenisvolle waardepropositie in de markt zetten?
  • Hoe kan ik online en social media goed inbedden in mijn merkstrategie?

Wilt u een vrijblijvend een proefcollege volgen over deze leergang of een van onze andere praktijkopleidingen? Dat kan. Op donderdag 25 april 2013 organiseren we een online proefcollege waar een van onze kerndocenten nadere uitleg zal geven over de branding-opleidingen. Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Als u zich hier voor wilt opgeven, verzoeken wij u via deze link aan te melden.

Brand Management

Dit is Brand Management


Een weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken! Samen met onze enthousiaste bloggers brengen wij "harde" informatie over marketingmodellen en zachte onderwerpen als ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten.

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes