Speedcoaching

Met behulp van de speedcoach ‘hulplijn’ kunt u gebruikmaken van het expert-netwerk van Brand-Management.nl. U kunt een kort en deskundig merkadvies inroepen bij een van onze docenten. Hoe werkt het? U kunt hieronder een keuze maken uit diverse ‘strippenkaarten’.  


Nadat u dit heeft gedaan, formuleert u in het invulveld uw vraag en probeert hiermee zoveel mogelijk achtergrondinformatie te geven.  Hierna  kunt u aangeven via welk medium u geholpen wilt worden, hoe lang u een gesprek wilt inplannen en wanneer dit zou moeten  plaatsvinden. Vervolgens zorgt BM er voor dat er contact met u wordt opgenomen door een deskundige op het afgesproken tijdstip.


image dictionary researchEenmalig advies – Met deze strippenkaart krijgt u een tegoed van 30 of 60 minuten. U wordt door een deskundige uit ons netwerk teruggebeld op het moment dat u hiervoor aangeeft. Kosten voor een 30-minuten gesprek zijn EUR 49,= en voor een uur betaalt u EUR 75,=. Klik hier om direct een afspraak in te plannen.


image dictionary researchAf en toe advies – Met deze strippenkaart kunt u kiezen uit een tegoed van 5 of 10 uur. U kunt uw gesprek zowel telefonisch als via webchat inplannen. U wordt door een deskundige uit ons netwerk teruggebeld op het moment dat u hiervoor aangeeft. Kosten voor een vijfuren-kaart zijn EUR 250,= en voor een 10-uren kaart betaalt u EUR 475,=. Klik hier om direct een afspraak in te plannen.


image dictionary researchRegelmatig advies – Met deze strippenkaart kunt u kiezen uit een tegoed van 15 of 20 uur. U kunt uw gesprek zowel via telefoon, webchat als face-to-face inplannen. U wordt door een deskundige uit ons netwerk teruggebeld op het moment dat u hiervoor aangeeft. Kosten voor een 15-urenkaart zijn EUR 700,= en voor een 20-uren-kaart betaalt u EUR 900,=. Klik hier om direct een afspraak in te plannen.

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes