Unieke kans: gratis naar Brand Pioneers!

Delen op twitter Delen op facebook Op donderdagmiddag 7 november vindt het Brand Pioneers event plaats in ‘De Vertrekhal’ in Rotterdam. Het thema van deze middag is ”Brand Essence’. Sprekers van o.a. United Biscuits, Salesforce, Vodafone en Ecco en Panelteam zullen inspirerende verhalen en interessante cases presenteren. Brand Pioneers is een kennissessie voor merkeigenaren en marketeers die klaar willen zijn voor de volgende stap in branding. Bekijk hier het volledige programma!

Het centrale thema voor deze editie is “Brand Essence”. Hoe creëer je een sterke merkidentiteit? Hoe zorg je ervoor dat een merk echt betekenis kan toevoegen aan het leven en hoe kun je ervoor zorgen dat een merk echt connect met consumenten? Deze en andere vragen zullen we gaan proberen te beantwoorden tijdens Brand Pioneers. Deelnemers worden verzekerd van een interessant programma en een uitstekende mogelijkheid tot netwerken.

Voor het event zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Een kleine intieme en exclusieve setting dus. Dit stimuleert interactie en zorgt voor kwalitatief interessante discussies. Als u bij het Brand Pioneers event aanwezig wilt zijn, kunt u zich hier registreren. De organisatie laat u ruim van te voren weten of u een van de gelukkigen bent. Toegang tot de Pioneer Days is gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven en marketeers.

Brand Pioneers wordt twee maal per jaar georganiseerd door online merk onderzoeksbureau Panelteam en is onderdeel van de “Pioneer Days”. Drie dagen vol kennis en inspiratie over merken, trends en mobiel. De Pioneer Days zijn een initiatief van Exelirent en een spin-off van het Marketing Pioneers jaarcongres.
Brand Management

Dit is Brand Management


Een weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken! Samen met onze enthousiaste bloggers brengen wij "harde" informatie over marketingmodellen en zachte onderwerpen als ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten.


Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes