Scholenproject

image dictionary research


Brand-Management.nl ondersteunt hogescholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen bij de ontwikkeling van kennis op het gebied van marketing en branding. Hiervoor hebben wij het scholenproject opgericht. Dit houdt in dat wij de kennis uit ons netwerk overbrengen aan uw studenten. Hiertoe zetten wij gastdocenten in uit de praktijk, organiseren we het zogenoemde ‘merkspreekuur’ en kunnen studenten werken aan een echte case uit het bedrijfsleven. 


Voor onderwijsinstellingen


Gastdocenten


Regelmatig zetten wij praktijkdocenten en marketingprofessionals in als gastdocent bij bijvoorbeeld hogescholen (minoren brand management of opleidingen commerciele economie) of universiteiten met als doel het vakgebied brand management nu en in de toekomst naar een hoger niveau te tillen. Tijdens een gastoptreden worden studenten meegenomen in de wereld van branding en marketing aan de hand van een praktijkverhaal. Studenten voeren doorgaans een opdracht uit die gestoeld is op de praktijk. Wilt u ook eens een gastdocent inzetten in uw curriculum of opleiding, laat het ons weten via redactie@brand-management.nl


Onderzoek 


U kunt uw studenten aan een echte case uit het bedrijfsleven laten werken. Hiertoe hebben wij het netwerk met de praktijk. In overleg met een opdrachtgever kan een onderzoek worden opgesteld waar zowel bedrijf als student daadwerkelijk wat aan hebben. Tijdens onze events kunnen de onderzoeksbevindingen eventueel door uw studenten worden gepresenteerd aan het aanwezige publiek. Noemenswaardige bevindingen kunnen desgewenst ook worden meegenomen in ons magazine, blog, nieuwsbrief en andere sociale media. Wilt u een echte branding case/ onderzoek (uit het bedrijfsleven) inbrengen in uw opleiding/ curriculum? Neem dan contact met ons op: mail naar redactie@brand-management.nl


Merksspreekuur


Elke maand houden we het ‘zogenoemde merkspreekuur’. Een merkdeskundige beantwoordt vragen van mensen die geïnteresseerd zijn in zijn/haar zogenoemde spreekuur. Het spreekuur houdt in dat we een merkgerelateerde masterclass / webinar online zetten en jullie vervolgens vragen hier kennis van te nemen.  Na afloop kunnen er vragen gesteld worden aan de docent en als klap op de vuurpijl heeft de docent ook een speciale  vraag voor de deelnemer (gebaseerd op het college). Als men deze vraag goed beantwoord, wordt kans gemaakt om een dag mee te lopen met de marketing manager bij een topmerk als Heineken, Red Bull of Shell. Om direct mee te doen, klik hier.


Voor bedrijven


Wilt u een onderzoek laten uitvoeren op het gebied van branding en merkstrategie? Neem dan contact met ons op:  mail naar redactie@brand-management.nl of klik op onderstaande button.


Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes