Partnerprogramma

Brand-Management.nl werkt in toenemende mate samen met partners bij het ontwikkelen, toegankelijk maken en verspreiden van merkkennis binnen het vakgebied. Onze partners hebben in hun vakgebied allen een toonaangevende positie in de markt.Voorbeelden van partners zijn: kennisinstellingen, brancheorganisaties, uitgeverijen, innovatieplatforms en bedrijven.


Ook geïnteresseerd in een partnerschap met Brand-Management.nl? Lees hieronder meer over ons partnerprogramma. Een partnerschap met Brand-Management.nl biedt u vele voordelen, waaronder:


Voordelen partnership

  • U krijgt de mogelijkheid om uw merkboodschap te uiten binnen de doelgroep van Brand-Management.nl. Dit kan onder andere via ons magazine, onze blog, social media kanalen of onze nieuwsbrief.
  • U krijgt de gelegenheid om als eerste onze sprekers te interviewen tijdens onze events/ bijeenkomsten en hiermee exclusieve content voor bijvoorbeeld uw magazine te creëren.
  • U krijgt gratis toegang tot sommige events, opleidingen of masterclasses van Brand-Management.nl en onze zusterorganisaties.
  • U krijgt toegang tot de doelgroep van Brand-Management.nl en krijgt de gelegenheid het vakgebied samen met ons verder te ontwikkelen.

Voorwaarden partnership


Een partnership wordt doorgaans aangegaan op basis van wederkerigheid; U krijgt bovengenoemde voordelen in ruil voor een relevante wederdienst waarbij we het lange termijn perspectief als uitgangspunt nemen. Wat dit voorstel precies zou kunnen zijn, is aan u. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen via redactie@brand-management.nl of uw verzoek in onderstaand veld in te dienen. We nemen direct contact met u op.


Verzoek indienen


Vermeld bij ‘subject’ dat het om het partnerprogramma gaat en bij ‘message’ kunt u uw voorstel tot samenwerking doen. Bedankt enwellicht tot binnenkort!

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes