Over Brand-Management.nl

Brand-Management.nl is een populaire weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken. ‘Harde’ informatie over marketingmodellen en onderzoeksresultaten worden afgewisseld met zachte onderwerpen over ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten. Samen met onze bloggers informeert de redactie duizenden unieke bezoekers per maand.Waarom Brand-Management.nl?


Brand-Management.nl heeft als doel de ‘branding community’ actuele kennis en inzichten aan te reiken – uit zowel de wetenschap als de praktijk – en hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. Verder brengen we het laatste merknieuws en geven we updates over de meest actuele merkevenementen, -software, -boeken, etcetera. Tot slot helpen we hogescholen en universiteiten met de kennisontwikkeling van merkmanagement. Dit doen we onder andere door de ‘merkpraktijk naar de schoolbanken’ te brengen door middel van workshops en lezingen.Wie is Brand-Management.nl?


Brand-Management.nl wordt gemaakt en gevormd door bloggers, redactie en auteurs. Een selectie hiervan is aan de rechterzijde van de blog weergegeven. Brand-Management.nl is een initiatief van diverse praktijkprofessionals en specialisten uit het commerciële vakgebied. Er wordt samengewerkt met brancheorganisaties, business schools, hogescholen en universiteiten. Tips voor de redactie? 


Heb je ergens een interessant artikel gezien? Blogger worden? Nieuw idee of tip? Of wil je iets anders onder de aandacht brengen op Brand-Management.nl? Klik dan hier om dit te melden!

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes