Trends in Brands

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante en actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van brand management en digital marketing? En wilt u hier ook de nodige flexibiliteit in behouden zodat u kennis bij kunt tanken op momenten die u uitkomen? Dat kan vanaf juni met het nieuw Trends-in-Brands programma. Het levert u vernieuwende inzichten, kennis en vaardigheden op en u blijft bij op alle relevante merkonderwerpen.


Gedurende een jaar organiseert Brand-Management.nl in samenwerking met NIBAA Institute een programma bestaande uit 15 inspirerende merkgerelateerde sessies. Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor (online) brand- en marketingprofessionals die graag op de hoogte willen blijven en tevens  de diepte in willen gaan. Gedurende het jaar kunt u afhankelijk van uw voorkeur 5, 10 of 15 sessies bijwonen door middel van een ”strippenkaart’ principe. Voor meer informatie over programma, kosten en data, klik hier.


Learnings 


Het Trends in Brands programma reikt u nieuwe merkinzichten en kennis aan. U blijft op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van brand management en digital marketing. U leert actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van (online) merkbeleid. U leert tevens hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen. Tot slot levert het u een certificaat en een  hoop waardevolle contacten op.


Lokatie, data en kosten


De reeks ‘Trends in Brands’ vindt plaats aan de Universiteit Utrecht’. Het programma start een keer per jaar in juni en kent 15 merksessies. U kunt op elk moment van het jaar instromen. De sessies vinden plaats op een donderdag en duren van 18.00 uur tot 21.00 uur. Voor actuele data, klik hier. Het deelnamebedrag voor de complete reeks (15 sessies) bedraagt € 1.990,- (ex-BTW). U kunt ook een ‘strippenkaart’ nemen voor 10 of 5 sessies. Prijzen hiervoor zijn  resp. € 1.290,- en € 790,- (ex-BTW).  Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.


Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes