Webinar: positioneren in het digitale tijdperk



 width=Meer dan ooit komt het aan op een echte, sterke en onderscheidende  boodschap die slim en over langere tijd wordt gecommuniceerd. Centraal in deze workshop staat hoe je je merk kunt positioneren zodanig dat die herkent en erkent wordt door je doelgroep. Naast de aanpak en opzet van het positioneringsproces komt nadrukkelijk ook het digitale tijdperk aan bod. Wat maakt positioneren anno nu zo anders, hoe speel je in op de nieuwe mogelijkheden en hoe positioneer je nu eigenlijk een ‘digital brand’?


Inhoud 


Tijdens het webinar krijgt u een duidelijk beeld van wat positioneren exact is. U raakt bekend met aansprekende voorbeelden die u nadrukkelijk aan het denken zetten. Ook ontvangt u tools waarmee u de huidige positionering kunt toetsen. Daarnaast wordt u bekendgemaakt met de invloed van online marketing, social media en allerhande digitale mogelijkheden.



Voor wie?

Het webinar positioneren in het digitale tijdperk is bedoeld voor (senior) marketeers, strategen, brand managers, communicatie managers, marketing managers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties.


Wanneer?


Het webinar vindt plaats op 30 mei van 20.00 uur tot 21.00 uur.


Door wie?


Het webinar wordt verzorgd door Martijn Arts (TotalActiveMedia). Martijn is ingenieur (ir) en studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft en is nu verantwoordelijk voor Total Active Media als managing director. Hij maakt deel uit van de groepsdirectie van Total Identity Holding. Specialtiteiten zijn: concepting, ideegeneratie, (web-)strategie, presenteren, functioneel concept en functioneel ontwerp. Het webinar wordt u aangeboden door Brand-Management.nl in samenwerking met NIBAA Institute.


Kosten

Het webinar wordt u gratis aangeboden. Wanneer u zich inschrijft, gaan wij ervan uit dat u het webinar ook  volgt. Bij een ‘no-show’ zijn wij genoodzaakt om 25 euro in rekening te brengen. Afmelden kan kosteloos tot 1 dag van te voren. Wij hopen op uw begrip.


Inschrijven


U kunt zich inschrijven via onderstaande link. U krijgt direct een bevestiging van ons terug.


Klik hier en schrijf u direct in.


 



Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes