Management Games

Wilt u uw medewerkers niet alleen vertellen wat de nieuwe merk-, case marketing- of bedrijfsstrategie, order missie en visie is, physician maar ze het ook zelf laten beleven? Wilt u uw collega’s nieuwe processen en cultuurveranderingen aan den lijve laten ondervinden? Zet dan één van onze Management Games in.


image dictionary researchBrand Marketing Business Game – In onze Brand Marketing Business Game gaat u in teamverband aan de slag om uw product/ dienst te positioneren en vermarkten. In een competitieve setting zijn de ‘klanten’ teams ook daadwerkelijk aanwezig. Op deze manier ervaart u direct of de door u gekozen strategie ook effectief blijk te zijn. Meer informatie, referenties en/of contact opnemen.


image dictionary researchCustomer Segmentation Game – In onze klanten segmentatiegame ervaren uw medewerkers dat u meer uit uw klanten haalt indien ze te plaatsen zijn binnen verschillende doelgroepen. Hoe kunt u die specifieke doelgroepen het beste benaderen, welke producten en diensten passen het beste bij hen? Meer informatie, referenties en/of contact opnemen.


image dictionary researchPerformance Management Game – Strategiegedreven Performance Management (SPM) is een instrument dat het management helpt om de resultaatbepalende factoren van de organisatie te helpen identificeren. Met behulp hiervan kan het management de strategische koers uitzetten en de organisatie gerichter aansturen om haar einddoel, de ambitie, te realiseren. Kort samengevat: gerichter (be)sturen van de organisatie met als doel de realisatie van de voorgenomen ambitie en strategie. Meer informatie, referenties en/of contact opnemen.


image dictionary researchVerander Management Game – Wilt u de structuur- en/of werkwijze van uw organisatie veranderen? Laat uw medewerkers dan eerst dit zelf ervaren tijdens de Verander Management Game. Uw ‘content’, taken & verantwoordelijkheden van de nieuwe organisatie, stoppen wij in ons gamemodel en dat garandeert maatwerk en een 100% werkende business game. Meer informatie, referenties en/of contact opnemen.
image dictionary researchBrainstorm Game – Onze Brainstorm game brengt structuur aan in alle wilde ideeën die ter tafel komen. De business game daagt uit, beoordeelt en selecteert. Haalbaarheid, kansen & bedreigingen en de implementatie komen allemaal aan bod. Voorafgaand aan de game geeft u het thema aan, uw mensen die de game spelen doen de rest. Meer informatie, referenties en/of contact opnemen.

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes