Advies

Heeft u hulp nodig om uw merkenbeleid beter uit de verf te laten komen? Wilt u aan de slag met uw positionering, nieuwe merkextensies uitbrengen of aan uw brand portfolio sleutelen? Of bent u gewoon op zoek naar iemand die u goed op weg kan helpen, zonder dat dit direct een hoop geld kost? In dat geval brengt BM uitkomst met een aantal nieuwe adviesdiensten zoals speedcoaching en quick scanning.  


image dictionary researchMarketing Efficiency Scan – Nykamp Nyboer (Advertorial) – Uw marketing is effectief, maar is het ook efficiënt? Onze ervaringcijfers bewijzen dat u al snel 20% winst behaalt door optimalisatie van de dagelijkse marketingoperatie. De Marketing Efficiency Scan geeft het inzicht waar en hoe u de besparing verzilvert.  Klik hier voor meer informatie.


image dictionary researchSpeedcoachingMet behulp van deze ‘hulplijn’ kunt u gebruikmaken van het expert-netwerk van Brand-Management.nl. U kunt een kort en deskundig merkadvies inroepen bij een van onze docenten; dit kan per telefoon, webchat of face-to-face. U kunt al terecht  voor een bedrag van EUR 49,= . Meer informatie en afspraak inplannen


image dictionary researchQuick ScanningWilt u uw huidige merkkoers of bedrijfssituatie eens laten analyseren en beoordelen door een deskundige? Dat kan met onze quick scan-service. Een docent van ons beoordeelt uw situatie en koppelt dit terug in een kort rapport. U kunt al terecht voor EUR 99,= . Meer informatie en quick scan aanvragen.


image dictionary researchExtern Advies – Door een van onze aanbevolen externe merkadviesbureaus in te schakelen, bent u  verzekerd van een goed advies voor een redelijke prijs. Wij maken voor opleidingen en events regelmatig gebruik van docenten die werkzaam zijn bij deze bedrijven. Meer informatie en offerte aanvragen


image dictionary researchOns Advies – Wilt u aan de slag met content marketing en denkt u aan het opzetten van een eigen platform of branded community? Dan kunnen de adviseurs van Brand-Management.nl u verder helpen. Wij ondersteunen u op basis van onze ervaring met het opzetten, activeren en managen van onze Brand-Management-community. Meer informatie en offerte aanvragen


image dictionary researchMerkkrachtanalyse Merketingvisie (Advertorial) – Als u uw bedrijf stevig op de zakelijke kaart wilt zetten, speelt uw merk daarin een cruciale rol. Uw doelgroep zal u namelijk alleen verkiezen boven de concurrentie als uw merk de juiste emotionele snaar weet te raken. Als men u herkent als uniek en niet als één van de velen. Hoewel er geen standaard oplossingen zijn voor merkstrategische vraagstukken, zijn er wel een aantal dimensies te identificeren die het fundament vormen voor iedere positioneringsstrategie. Inzicht in deze dimensies is noodzakelijk voor het maken van slimme merkstrategische keuzes. Met behulp van de merkkracht analyse, in de vorm van een compacte rapportage, krijgt u inzicht in deze dimensies voor uw bedrijf. Een basis van waaruit u kunt gaan bouwen aan een winnend merk. De kosten zijn €495. Via Brand-Management.nl ontvangt u 10% korting en zijn de kosten €445. U kunt zich aanmelden via deze link. 


image dictionary researchDingenbedenkers – (Advertorial) – DingenBedenkers maken jouw merk* sterk, ook op het gebied van online communicatie. DingenBedenkers kunnen jouw creatieve- en strategische ideeën vertalen naar passend design en/of technisch perfect werkende webapplicaties. DingenBedenkers ontwikkelen deze webapplicaties op maat met Drupal. DingenBedenkers werken met Drupal omdat wij hiermee qua beveiliging, performance en innovatie het beste eindproduct kunnen garanderen. Dat DingenBedenkers breed georiënteerd zijn blijkt wel uit het feit dat wij Brand-Management Magazine iedere keer met veel plezier maken! Ben je geïnteresseerd om met ons te werken? Klik hier voor meer informatie.

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes