Facebookactie: Ga mee op Brand Journey!

Facebookactie: Ga mee op Brand Journey!

Delen op twitter Delen op facebook

Wil jij mee op Brand Journey en state-of-the-art merkenbeleid in de praktijk ervaren? Wil jij een merkcollege, presentatie en rondleiding van een best-of-class electronica-merk? Wil jij weten hoe zij een ultieme brand experience hebben gecreëerd, hoe zij off- en online met elkaar hebben verbonden en wat dit voor hen heeft opgeleverd? Doe dan mee met onze nieuwe facebookactie en maak kans op een van de vijf toegangskaarten. Hoe? Door ons hieronder te liken. 




U krijgt de kans om het merkverhaal uit eerste hand te horen en inspiratie op te doen voor uw eigen praktijk. De brand journey vindt plaats op 13 december en vindt plaats in de regio Utrecht.


Doe nu mee en maak kans op 1 van de 5 toegangsbewijzen naar dit merk-walhalla. Hoe? Door ons te ‘liken’ op onze facebookpagina. Van alle likes die binnenkomen in deze periode, trekken we 5 gelukkige winnaars. Via facebook krijgt u regelmatig updates over de actie en worden de winnaars hier bekend gemaakt. De actie loopt van 20 mei tot 20 oktober!


Meer informatie over de Brand Journeys, vindt u hier, hier en hier.



Brand Management

Dit is Brand Management


Een weblog over actuele, nuttige, leerzame en leuke wetenswaardigheden over merken- en marketingzaken! Samen met onze enthousiaste bloggers brengen wij "harde" informatie over marketingmodellen en zachte onderwerpen als ‘weetjes’, opinies, columns en merkfeiten.


Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes